Over Mij

masseuse Shmamassage

masseuse Shmamassage, massagepraktijk Exclusief voor Vrouwen.

Massage is heel persoonlijk, immers: er is direct contact tussen de masseur/masseuse en jezelf. Vandaar dat ik mezelf graag aan je voorstel ^_^

Hoi, Ik ben Reshma Sheoratan. Al heel vroeg ontdekte ik dat masseren een vaardigheid van me is (het zit me in m’n handen). De afgelopen 13 jaar heb ik vanuit mijn eigen atelier theaterkostuums en accessoires gemaakt, en voor en bij theater- en musicalproducties gewerkt. Daar heb ik mijn masseer-vaardigheden met succes kunnen uitoefenen op de artiesten van de verschillende producties.  Nu, zoveel jaar verder, kreeg ik eindelijk de mogelijkheid om het certificaat voor deze massage te behalen (bij Zonnevlecht opleidingen) en om mijn massagepraktijk te openen 😀 .

Waarom een massagepraktijk speciaal voor vrouwen?  

Deze vraag krijg ik regelmatig te horen. Daarom leg ik hieronder uit hoe ik ertoe gekomen ben een massagepraktijk te openen die gespecialiseerd is in massages voor de vrouw.

Sinds ik zelf moeder ben geworden, ben ik me meer dan ooit bewust van de zo vele rollen die vrouwen te vervullen hebben : de rol van vrouw, zus, dochter, (groot)moeder, partner, vriendin, werkend persoon… (om wat voorbeelden te noemen) met de daarbij behorende (grote) verantwoordelijkheden.

Ik vind dat vrouwen die vaak, naast alles, thuis ook nog deels dokter, psycholoog, rechter,Quote Marianne Williamson designed by Shmamassage, massagesalon Rotterdam huishoudster, budgetmanager, kokkin en noem maar op zijn, wel een extraatje verdienen. En die geef ik graag door ze in mijn massagepraktijk even helemaal te laten bijkomen van de drukte van alledag.

Door massage komt niet alleen het lichaam maar ook de geest tot rust en raak je zowel fysiek als mentaal weer opgeladen.

En als je zelf ontspannen bent, heeft dat weer een positieve werking op je omgeving (de kinderen, het ongeboren kind, de zwangerschap, de rest van het gezin en niet te vergeten: jezelf natuurlijk).

Wat is de gedachte achter de ‘look en feel’ van deze website?

Toen ik deze website aan het ‘bouwen’ was,  ben ik uitgegaan van de principes die ik ook hanteer in mijn massagepraktijk: ontspanning, rust, comfort.

  • De website moet dus rustig zijn : duidelijke layout, niet allerlei (advertentie/verkoop/ reclame)pop-ups.
  • De website moet ontspannend zijn: zacht kleurgebruik, iets groter lettertype dan normaal zodat je je ogen niet zo hoeft in te spannen bij het lezen van de informatie.
  • De website moet comfort hebben: gemakkelijk navigeren op de site, gemakkelijk een afspraak kunnen maken voor een massage, alle informatie-pagina’s in één oogopslag kunnen zien.

Wat wist je misschien nog niet over mij?

~Wist je dat ik ook Reiki doe en geef (handoplegging). Ik heb Reiki I (eerste graad) in 2005 behaald en Reiki II (tweede graad) in 2006, Reiki Seichem I in 2018 en Reiki Seichem II in 2019.

~Wist je dat ik in mijn privé leven, graag kokkerel. Ik probeer graag gerechten en nieuwe combinaties uit en vind het daarbij de uitdaging om dat via het principe ‘budgetkoken’ te doen.

~Wist je dat ik ‘s zomers graag Kajak in de Dordrechtse Biesbosch. Een kajak is mooi gestroomlijnd en makkelijk wendbaar op het water. Ik vind het leuk om allerlei natuurroutes te varen. Elke keer is er weer wat anders te zien.

Ik hoop je gauw te mogen verwelkomen in mijn Massagepraktijk !!

Massagepraktijk Shmamassage, Rotterdam 0031(0)620905302

de aangename, warme en sfeervolle massageruimte van Shmamassage

Voor het maken van een afspraak, kun je gebruik maken van het contactformulier ,
Of via de Facebook Pagina van Shmamassage ,
Of bel met 0031(0)6 20 90 5 30 2.

p.s.: vergeet niet een like te geven op mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven van acties en nieuwe ontwikkelingen 😀 :  www.facebook.com/Shmamasssage

 

 

Comments are closed.