• Zwangerschapsmassage


    Een Zwangerschap is een speciale periode in het leven van een vrouw en haar omgeving, een nieuw leven is aan het groeien en die mag je over ongeveer 9 maanden ook echt in je armen houden ^_^ .

Massage tijdens de Zwangerschap

Waarom zwangerschapsmassage?

De massage kan zowel fysieke klachten tijdens (en na) de zwangerschap verlichten, als geestelijke en emotionele spanningen die optreden verminderen.

quote on pregnancy by Suzanne Finnamore designed by Shmamassage, massagesalon RotterdamAls de moeder vredig en ontspannen is, werkt dit door naar het ongeboren kind.

Zwangerschapsmassage verbetert de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel moeder als kind.

Ook heeft de massage positieve effecten op de slaap, zorgt voor minder rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling.

Ook na de bevalling :

helpt de massage je om sneller te herstellen en je spieren te ontspannen die extra gebuikt worden zoals de nek– en schouderspieren i.v.m. borstvoeding en het dragen van de baby. Het vermindert stemmingswisselingen, hoofdpijn en vermoeidheid. Klik hier voor meer over massage na de bevalling (postnatale massage).

Ik help je graag ontspannen tijdens je zwangerschap 🙂 !

 

Voor een afspraak kun je gebruik maken van het contactformulier ,
Of stuur een bericht via de Facebook pagina van Shmamassage ,
Of bel met tel.nr.: 0031(0)6 20 90 5 30 2 .

Ik hoop je gauw te mogen begroeten in mijn Massagepraktijk 😀

liefs, Shma~

 

Share this article

Comments are closed